Skip to main content

SIF

Fortsatt samarbetsavtal med Svenska Ishockeyförbundet

2019 tecknade Svenska Ishockeyförbundet och Västanhede Trafik ett avtal, där Västanhede blev officiell partner. Parterna har nu kommit överens om att fortsätta samarbetet, i och med undertecknandet av ett nytt treårigt avtal.

– Vi gick in i det här partnerskapet för med stora förväntningar och Västanhede har verkligen levererat utefter dessa. Vi är därför väldigt glada över att konstatera att vi har en samsyn med Västanhede Trafik om samarbetets fortsättning och vi ser fram emot att fortsätta använda oss av deras tjänster, samt utveckla vårt partnerskap, under de kommande tre åren, säger Christer Plars, Kommersiell Chef på Svenska Ishockeyförbundet.

– Vi har haft ett mångårigt och givande samarbete, som vi är glada över att förlänga. Vi gillar Svenska Ishockeyförbundet och vår fina relation, men också det nätverk som vi får tillgång till genom att vara officiell partner. Vi jobbar med totalt sju idrottsförbund och det var SIF som var dörröppnaren för vår del. Det visar ytterligare på vilket mervärde det här samarbetet har inneburit för oss, säger Tomas Ramsell, Västanhedes  VD samt ägare.

 

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
Västanhede
Krylbovägen 58
774 41 Avesta