Skip to main content

Bussbeställning

Vi ordnar din gruppresa
Västanhede har i många år ordnat med resor för såväl föreningar, företag och privatpersoner. Det tycker vi är fantastiskt roligt och vi hjälper er gärna med både kortare och längre gruppresor. Vi har hela världen som spelplan!

Minnesvärda resor för föreningen
När ni ska ut och resa med föreningen kan det vara skönt att få hjälp av en researrangör. Dels för tryggheten och för att få hjälp med den administrativa delen. Välj mellan färdiga paketresor eller en skräddarsydd resa som passar intressen och önskemål för just för er grupp.
För er som själva tar hand om resplanerna så beställer ni bara bussen med en av våra erfarna förare. Kontakta oss för inspiration och ideér.

Företagsresor för alla behov
För Dig som har företag behövs ibland en unik upplevelse för kunder eller medarbetare. I Västanhede Travel & Event tar vi fram ett koncept som passar just ert företag oavsett om ni vill åka bort över dagen eller föredrar en längre resa. Läs mer om detta här.

Hyr bästa bussen till er resa.
För Dig som privatperson kan det vara skönt att få hjälp att organisera ett evenemang som t.e.x födelsedagskalas eller bröllop för att kunna njuta av den stora Dagen själv.
Mer om detta läser du här. 
Om ni redan vet vart ni vill resa med ert sällskap och själva tar hand om aktiviteterna så hyr du bara bussen med chaufför.

Läs mer nedan om vår vagnspark. Vi har buss för alla tillfällen!

* Minibussar för 9 personer
* VIP buss för ca 16 personer 
* Konferensbussar för ca 38 personer
* Turistbussar för ca 50 personer
* Dubbeldäckare för ca 80 personer

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
Västanhede
Krylbovägen 58
774 41 Avesta