Skip to main content

Redovisningsekonom

Kommande tjänst hos Västanhede – Redovisningsekonom

 

Om oss

Västanhede gruppen består idag av tio olika bolag varav bland annat två inom persontransporter med buss, ett resebolag samt två verkstäder. Totalt omsätter Västanhede-gruppen ca 350 miljoner kronor och vi har drygt 500 anställda med ursprung från minst tjugo olika länder. Kärnan i vår verksamhet är persontransporter med buss med två inriktningar.  En bred verksamhet inom offentligt upphandlad trafik samt en omfattande beställningstrafik som riktar sig mot den privata marknaden med kunder som företag, föreningar och idrottsförbund. Vår affärsidé är att resa skall vara en möjlighet för alla och genom att erbjuda effektiva persontransporter med buss, på ett hållbart och trafiksäkert sätt, kan vi bidra till det!

Huvudkontoret finns i Dalarna, men vi finns representerade i Stockholm, Västmanland, Södermanland, Uppland och Gävleborg. Inom alla våra yrkesgrupper arbetar vi löpande med vikten av acceptans och vikten av mångfald samt ser variationen av kompetens som betydelsefull för en kreativ, varm och spännande arbetsmiljö. En stor del av Västanhede-gruppens företagskultur är att vi är mångkulturella, vi trivs tillsammans och har ett respektfullt bemötande. Västanhede arbetar aktivt för alla människor lika värde och hos oss är alla välkomna att växa och utvecklas.

Vi söker nu en erfaren redovisningsekonom till Västanhede Office som tillhandahåller administrativa tjänster till bolagen inom Västanhede-gruppen. Västanhede har under det senaste året ökat omsättningen med 50% och är i en fortsatt mycket expansiv fas inom många olika områden. Vill du dela vår resa?

Om rollen

Västanhede Office tillhandahåller flera koncerngemensamma funktioner till bolagen inom Västanhede-gruppen, bland annat administreras här lön, HR, redovisning och IT. Vi söker nu en medarbetare med gedigen erfarenhet inom redovisning. Arbetet består av redovisning, avstämning och rapportering. Du kommer vara behjälplig vid bokslut, årsredovisningar, skatteberäkningar och deklarationer. Arbetet kommer ske i flera av Västanhedes bolag där både utvärdering av befintliga processer och förbättringsförslag är en del av det dagliga arbetet. Du kommer att ingå i ett mindre team med nära samarbete samt tillsammans med övriga i gruppen rapportera till Västanhedes ekonomichef.

Vi söker dig som

Har en högskole- eller yrkesutbildning inom ekonomi samt minst har 3-5 års erfarenhet inom redovisning. Du är trygg i din roll som ekonom då rollen hos oss innebär att du tar eget ansvar, arbetar noggrant och systematiskt med dina arbetsuppgifter samt är mån om att leverera i tid. Du arbetar bra på egen hand som i grupp och du har en förmåga att snabbt kunna ställa om efter ändrade förutsättningar. Vi arbetar i system som Visma administration, Visma lön, Rillion, WinAssist och hela Office-paketet framför allt med Excel. En vana att navigera och arbeta i flera system kommer underlätta arbetet hos oss.

Om tjänsten

Placeringsort: Avesta

Anställningsform: Heltid med 6 månaders provanställning

Antal tjänster: 1

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Månadslön

Arbetstider: Kontorstider, måndag - fredag

 

Vad erbjuder vi?

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs därför har alla medarbetare tillgång till ett friskvårdsbidrag, vi genomför trivselaktiviteter och vi har gratis parkering vid våra kontor. Hos oss blir du del av en familjär och prestigelös kultur där vi hjälps åt, delar med oss och tar tillvara på varandras kunskap, olikheter och erfarenheter. Arbetet är ofta omväxlande, ibland utmanande men alltid meningsfullt. Kollektivavtal finns.

Länk till ansökningssidan 

Erfaren redovisningsekonom – Västanhede Trafik AB (jobtip.se)

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
Västanhede
Krylbovägen 58
774 41 Avesta