Skip to main content

Hyra Buss Västerås

Hos oss på Västanhede kan du hyra buss i Västerås till mycket bra priser. Små och stora grupper, längre eller kortare resor – hos oss hittar du den buss du behöver oavsett om ditt sällskap ska resa i Sverige, Norden eller Europa. Vi kan hjälpa dig att sätta guldkant på bussresan!

Vi erbjuder beställningstrafik där du kan hyra en buss med en erfaren och trygg chaufför. Vi kan lägga upp resan helt enligt dina önskemål. Bussresan blir helt enligt dina villkor – oavsett vilken typ av resa det handlar om.

Hyra buss Västerås – våra resor

*Sportresor och träningsläger. Vi kan se till att resan blir en höjdare för innebandylaget eller ridklubben!

*Storstadsresor med musik, show och teater. Privatteater i Stockholm eller musikal på West End i London – ta bussen med oss och ha riktigt roligt.

*Shoppingresor. Oavsett om du vill till Gekås i Ullared eller shopping i Paris eller Milano. 

*Dagsresor och mässor. Vill du gå på Älvsjömässan eller kanske på Bokmässan i Göteborg? Vi kan ordna busstransporter. 

*Gruppresor inom Sverige, Norden eller Europa. Bara du och ditt sällskap sätter gränserna.

Många fördelar med att hyra buss

En bussresa är fördelaktig på många olika sätt. En är att du och de andra resenärerna får mer tid för varandra.  Ni kan använda tiden till mycket trevligt och konstruktivt: ta en kopp kaffe, håll ett planeringsmöte eller lägg upp taktiken inför första omgången i fotbollscupen. 

I våra moderna och välutrustade bilar kommer dessutom resan att kännas kort – vi har eluttag och wifi och det är lätt att kolla på film eller lyssna på musik. Hos oss är det ingen risk att du kommer att ha tråkigt.

Är ni ett gäng vänner som är sugna på en längre sightseeingtur med många stopp? Inga problem alls! Vi kan hjälpa till med planeringen av resan, våra erfarna chaufförer har koll på många trevliga platser runt om i Europa!

Hyra buss i Västerås – vi har förmånliga priser

Vi siktar på att erbjuda marknadens bästa priser när du vill hyra en eller flera bussar eller på andra orter i landet. Vi gör alltid vad vi kan för att din bussresa ska bli lönsam för din förening eller ditt företag. Vi arbetar varje dag på att hitta rutiner som optimerar en resa så att den ska bli så kostnadseffektiv som möjligt. Det kan handla om ekokörning för att spara drivmedel, att välja smarta resvägar och att välja rätt buss för rätt resa.

Gott om välutrustade bussar att välja bland

Hos oss har du många olika typer av buss att välja mellan, så vi kan garanterat hitta ett fordon som passar just ditt sällskap. Är ni ett mindre gäng så kanske det räcker med en minibuss, för ett riktigt stort sällskap kan det kanske behövas flera rejäla bussar. Vi har gott om moderna bussar i olika storlekar som kan hantera större sällskap och gott om chaufförer som gör att det går att få ihop reseplaneringen. 

Intresserad av att hyra buss i Västerås? Välkommen att kontakta oss på Västanhede Forsbergs så ordnar vi en buss och en reseplanering för ditt sällskap. 


 

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
Västanhede
Krylbovägen 58
774 41 Avesta