Skip to main content

Hyra Buss Uppsala

Västanhede Forsbergs är företaget du ska vända till dig om du ska hyra buss för en gruppresa i Uppsala med omnejd. Vi har lång erfarenhet av att ordna resor för föreningar, företag och privatpersoner. Vi har Sverige, Norden och hela Europa som spelplan och hjälper gärna till med bussar till såväl längre som kortare bussresor

Hyr buss för din föreningsresa

Oavsett om det handlar om en idrottsförening, ett kulturellt sällskap eller ett gäng fågelskådare som vill uppleva nya vidder så kan det vara bra att ta hjälp av oss när ni ska ut på resa. Vi erbjuder smidighet, trygghet och hjälper dig med det administrativa runt resan. 

När du önskar hyra buss i Uppsala hos oss så har du stora valmöjligheter – du kan välja mellan färdiga paketresor eller skräddarsy en resa som passar just din förenings intressen och önskemål.

Om du och dina medlemmar vill bestämma resplanerna själva så går det lika bra att bara beställa bussen – en av våra erfarna och trygga förare ingår givetvis. Hur du än vill lägga upp din resa så kan vi se till att du kommer på plats trygg och i god tid. 

Hyra buss Uppsala – företagsresor

Företag kan ibland behöva erbjuda anställda och kunder unika upplevelser. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi ta fram ett koncept som passar just ditt företag. En övernattning, en weekend eller en längre resa – vi är flexibla och hittar den rätta lösningen. 

Hyra buss till en privatresa

Dags för bröllop, en stor 50-årsfest eller ett rejält släktkalas? Som privatperson kan det vara mycket fördelaktigt att ta hjälp med resan till ett större privat evenemang. Hos oss kan du hyra buss så ser vår chaufför kommer på plats med det goda humöret i behåll. Om du slipper fundera på hur transporten ska fungera så blir det lättare att njuta av festligheterna själv. 

Stora valmöjligheter när du vill ut på äventyr

Resor med kulturella aktiviteter, sportresor och träningsläger, storstadsresor med fokus på musik, show och teater, shoppingresor, dagsresor till exempelvis mässor, kryssningar – när du hyr buss av oss så har du mycket att välja på. Vi kan hjälpa dig att se mer av Sverige och våra grannländer samt uppleva Europa tillsammans med familj, vänner och kollegor. 

Våra bussar uppfyller alla aktuella miljökrav och utrustade med säkerhetsbälten. Vi underhåller våra bussar regelbundet och använder självklart vinterdäck under den kalla och halkiga årstiden. 

Rökfria och luftkonditionerade bussar

För våra resenärers trivsel är bussarna rökfria, luftkonditionerade och utrustade med fräscha toaletter. Vi gör alltid lämpliga stopp för kaffe och lunch under resorna, våra rutinerade chaufförer har bra koll på vilka “smultronställen” som finns längs resvägen. När resan startar meddelas ni av reseledaren eller chauffören hur lång resan är. En tumregel är att vi inte kör längre än två och en halv timme åt gången med tanke på körsäkerheten och passagerarnas trivsel.

Intresserad av att hyra buss i Uppsala? Välkommen att kontakta oss på Västanhede Forsbergs så ordnar vi en resa som passar just dig!

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
Västanhede
Krylbovägen 58
774 41 Avesta