Skip to main content

Hyra Buss Dalarna

Planerar din förening eller ditt företag en gruppresa? Eller du behöver du bussa in gäster till bröllopet eller släktträffen ute på landet? 

Välkommen att hyra buss av oss på Västanhede. Vi har lång erfarenhet av att ordna bussresor för föreningar, företag och privatpersoner i Sverige, Norden och Europa. Vi hyr ut toppmoderna, välutrustade och säkra bussresor för såväl kortare som längre bussresor.

Smidiga bussresor för din förening

När du anlitar oss för att hyra buss i Dalarna så har du stora valmöjligheter  – du kan välja mellan färdiga paketresor eller så skräddarsyr vi en resa tillsammans till dig så att den passar dina önskemål. När du anlitar oss får du ett helhetspaket med smidighet, trygghet och hjälp med det administrativa kring resan. 

Vill du hellre lägga upp resplanerna själv eller tillsammans med ditt sällskap? Då går det också bra att bara hyra själva bussen, givetvis framförd av en av våra duktiga och erfarna chaufförer. Hur din förening än vill lägga upp redan så kan vi se till att du kommer fram i rätt tid på ett tryggt sätt. 

Hyra buss i Dalarna – företag

Ska ditt företag ha en konferensweekend på annan adress och behöver hjälp med transporten? TIllsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda både längre och kortare företagsresor - vi är flexibla och kan hitta bästa möjliga lösning. 

Skräddarsydda resor för alla ändamål

Vinresor, konstmuseer och andra kulturella aktiviteter, träningsläger och turneringar, storstadsresor med underhållning och shopping, dagsresor, kryssningar – när du väljer atr hyra buss av oss har du stora möjligheter. Med vår hjälp kan du få uppleva Sverige, Norden och Europa från bussfönstret – ett mycket socialt och trevligt sätt att resa på. 

För dig och andra resenärers skull är våra bussar rökfria, luftkonditionerade och utrustade med fräscha toaletter. När vi ät ute och reser göt vi alltid lämpliga stopp för kaffepauser och lunch – våra chaufförer är rutinerade och känner till många av de bästa vägkrogarna och rastplatserna runt om i Sverige och Europa. 

I början av resan meddelar reseledaren eller chauffören hur lång tid resan kommer att ta. Vi kör dock aldrig längre än två och en halv timme åt gången med tanke på körsäkerhet och passagerarnas trivsel.

Fräscha och moderna bussar

Alla våra bussar är modernt utrustade med bekväma säten – hos oss åker alla tryggt och säkert. För riktigt långa resor har vi bussar med extra väl tilltaget lastutrymme. Det blir inga problem att ta med skidorna till alperna om ni väljer att åka buss med oss!

När du åker buss med oss kan alla i sällskapet känna trygghet. Våra chaufförer är välutbildade och erfarna och kör lugnt och säkert och läser av trafiken väl. Våra chaufförer har kört både i intensiv stadstrafik, landsvägar och i höga hastigheter på Autobahn. Vi kommer att se till att resan avlöper smidigt och vi hittar lösningar om köer skulle orsaka problem för reseschemat.

Välkommen att kontakta oss idag för mer information om våra erbjudanden på bussuthyrning i Dalarna!


 

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
Västanhede
Krylbovägen 58
774 41 Avesta