Skip to main content

Friidrottsförbundet

Västanhede ny bussleverantör åt Svensk Friidrott

Pressrelease 2023-04-17

Från och med i år har Svensk Friidrott en ny bussleverantör, nämligen Avestabaserade Västanhede. I och med det samarbetet får Svensk Friidrott en leverantör med stor erfarenhet av att transportera idrottslag. Västanhede har sedan tidigare samarbeten med bland andra Svenska Fotbollförbundet, Svenska ishockeyförbundet, Svenska Innebandyförbundet och ett stort antal klubbar och föreningar upp till elitnivå.

– Resa, och inte minst busstransporter, är en viktig betydande del för vår verksamhet och vid våra evenemang. Västanhede har en lång erfarenhet av att ombesörja resor för både förbund och föreningar. De har även ett stort socialt engagemang för ungdomar och hållbarhetsfrågor,
ett engagemang som vi också värderar och delar,

…säger Jan Larsson, marknadschef Svensk Friidrott.

– I och med friidrotten så fyller vi på med sommarinriktad idrott, vi breddar oss och kan nå fler föreningar och flera sporter, säger Carl Henrik Söderlind, affärsutvecklare på Västanhede.

– Vi vill och vi kan skapa förutsättningar för att få idrotten att växa samtidigt som utövarna transporteras säkert och miljövänlig.

– Vi är oerhört stolta och glada över att Svenska Friidrottsförbundet väljer att anlita oss som sin bussleverantör! Vi tycker det ska bli fantastiskt roligt att få transportera atleterna i vår fina profilerade Friidrottsbuss. Samarbetet ger oss även ett spännande nätverk som vi tror kan ge oss stora möjligheter framöver,

… Västanhedes VD och ägare Tomas Ramsell.

Om Västanhede

Västanhede är en växande modern kvalitets- och miljömedveten aktör i resebranschen.

Företaget har en bred verksamhet inom upphandlad trafik samt en omfattande beställningstrafik med många olika kunder som föreningar, företag och idrottsförbund.

Vi verkar över hela Sverige och finns representerade i Stockholm, Västmanland, Sörmland, Uppland, Gävleborg och Dalarna med huvudkontor i Avesta.

Vårt arbete kring alla människors lika värde är en självklar del av Västanhedes DNA.
Vi är en stor familj som värdesätter mångfald och ser alla typer av kompetens som betydelsefull för en kreativ, varm och spännande arbetsmiljö. 
Vi är ett mångkulturellt företag där alla trivs ihop.

Kontaktuppgifter

Tomas Ramsell VD/Ägare                         tomas.ramsell@vastanhede.se
Carl-Henrik Söderlind, Affärsutvecklare   carlhenrik.soderlind@vastanhede.se       0724527500 

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
Västanhede
Krylbovägen 58
774 41 Avesta